P62

P62 Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 443 beoordelingen
21 jul 2021 om 21:44 Pizza was echt top! Bezorging was te laat, maar werd gecompenseerd met een heerlijk ijsje, waardoor de wat te late levering direct weer vergeten was. Duurder dan Domino’s, maar wel echt veel en veel lekkerder!
18 jul 2021 om 21:32 Geen enkele klacht. Prima werk
16 jul 2021 om 20:56 Heerlijke pizza’s en keurig op tijd bezorgd
19 jun 2021 om 11:34 De pizza's waren goed maar de lasagna: het smerigste wat ik ooit gegeten heb. Het zag er ranzig uit, het was koud en niet te eten. Ba
19 jun 2021 om 1:13 Perfectly on time. Good pizza
14 jun 2021 om 15:07 Lekkere, rijkgevulde pizza. De korst mag alleen iets krokanter
9 jun 2021 om 21:45 I think they changed the pizza maker. The one we had tonight was the worst ever had in our life.Raw and unleavened dough with a lot of a chewingumish kind of cheese on top. ..and it was a simply Margherita. Never more!
29 mei 2021 om 0:39 Bezorging was half uur later dan gevraagd en niet ff gebeld oid.
19 mei 2021 om 23:21 De pizza was niet doorbakken, en er zat veel meel op. Kwaliteit is achteruit gegaan, no more p62 voor mij helaas.. Bezorger was er wel snel bij, en ook vriendelijk!
16 mei 2021 om 20:13 te zwarte onderkant waardoor de pizza helaas niet lekker was. zonde want het zag er prachtig uit
4 mei 2021 om 16:44 Pizza kwaliteit enorm achteruit gegaan. Moest ook nog langer dan een uur wachten terwijl het 1.5minuut fietsen is
23 apr 2021 om 21:12 We bestellen sinds jaar en dag onze pizza’s bij P62. Helaas gaat de kwaliteit hard achteruit. Voorheen een cadeau voor onze dochters op een vrijdagavond. Vanavond na hun eerste stuk lieten ze de pizza’s staan. Zonde.